ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

banner image
 
 
GardenCare
Κατασκευές & Συντηρήσεις Κήπων Βούλα Αττικής - Έργα Πρασίνου - Αρχιτεκτονική Τοπίου


Η επιχείρησή μας “GardenCare” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στην Βούλα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με κατασκευές και συντηρήσεις κήπων, χώρων πρασίνου, μπαλκονιών, αιθρίων, επαγγελματικών και λοιπών εξωτερικών χώρων στα νότια προάστια και σε όλη την Αττική.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, με απόλυτη συνέπεια στην εκτέλεση και τεχνική υποστήριξη όλων των έργων πρασίνου και διαθέτοντας πλήρη εξοπλισμό είναι σε θέση να ολοκληρώσει ακόμα και τα πιο δύσκολα και απαιτητικά έργα πρασίνου.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο και έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Αττική, μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε κατασκευές και συντηρήσεις κήπων, για κάθε ανάγκη που υπάρχει στην οικία, το εξοχικά και τον επαγγελματικό σας χώρο στην Βούλα, στα νότια προάστια και σε όλη την Αττική.
 

 


 

 
ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ & ΛΥΣΕΙΣ
 
Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες εξελίξεις στην αρχιτεκτονική τοπίων και στην δημιουργία κήπων, μπορούμε να σας προτείνουμε μοναδικές ιδέες για τη δημιουργική αξιοποίηση του χώρου και τη δημιουργία του κήπου σας όπως εσείς τον ονειρευτήκατε.

Έχοντας ως κύριο γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, αλλά και τις εδαφοκλιματικές και περιβαλλοντικές συνθήκες της περιοχής, στοχεύουμε στη δημιουργία ενός καλαίσθητου και λειτουργικού πράσινου χώρου.

Στόχος μας είναι η σωστή διαμόρφωση του κήπου σας, η ποιοτική κατασκευή, η καλαίσθητη διακόσμηση αλλά και η άψογη συντήρηση του.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με κατασκευές και συντηρήσεις κήπων, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Βούλα και σε όλη την Αττική. Έτσι, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη ιδιωτών και επαγγελματιών σε όλη την Αττική.
 

 

 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε άμεσα στον χώρο σας να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τις παρακάτω περιοχές: Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Ανάβυσσο, Βάρη, Κηφισιά, τα νότια προάστια και όλη την Αττική.