ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΗΠΩΝ

banner image
 
 
ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΗΠΩΝ
GardenCare | Κατασκευές & Συντηρήσεις Κήπων Βούλα Αττικής - Έργα Πρασίνου - Αρχιτεκτονική Τοπίου


Ένας καλά μελετημένος, σχεδιασμένος και κατασκευασμένος κήπος είναι μια καλή αρχή. Απαραίτητη όμως προϋπόθεση για τη διατήρησή του όμορφου χώρου είναι η επιμελής, σωστή και με κατάλληλες τεχνικές συντήρησή του. Έτσι, θα μπορείτε πάντα να απολαμβάνετε και να χαίρεστε τον κήπο σας.

Χάρη στην πολυετή εμπειρία και την επιστημονική μας κατάρτιση, η επιχείρησή μας “GardenCare” η οποία βρίσκεται στην Βούλα Αττικής, παρέχει υπηρεσίες συντήρησης κήπων υψηλής ποιότητας σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε και με το σταθερό πρόγραμμα που εφαρμόζουμε, μπορεί να σας εγγυηθεί έναν όμορφο και καθαρό κήπο όλο το χρόνο.
 

 


 

 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
  Επισκευή Ποτιστικών
 
  Καθαρισμός Οικοπέδων
 
  Ραντίσματα
 
  Ανανέωση Χλοοτάπητα
 
  Κλαδέματα
 
 
 
 
 
 
  Φυτεύσεις
 
  Χωματουργικά
 
  Φυτοπροστασία
 
και ότι άλλο χρειάζεται για να απολαμβάνετε πάντα έναν όμορφο κήπο
 

 


 ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ


Προσαρμόζουμε τις εργασίες μας με βάση τις προτιμήσεις σας, την οικονομική σας δυνατότητα και τις ανάγκες του κήπου, ενώ φροντίζουμε να τηρούμε πιστά το χρονοδιάγραμμα και τις εργασίες που έχουμε ορίσει μαζί εξαρχής. 

Η πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο και οι μακρόχρονες συνεργασίες με πελάτες στην Βούλα και σε όλη την Αττική, καθιστούν τη επιχείρησή μας την καλύτερη επιλογή για τον κήπο σας.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας ώστε να σας προτείνουμε λύσεις στα προβλήματα που τυχόν προκύπτουν στον κήπο σας.
 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε άμεσα στον χώρο σας να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τις παρακάτω περιοχές: Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Ανάβυσσο, Βάρη, Κηφισιά, τα νότια προάστια και όλη την Αττική.