ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ

banner image
 
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ
GardenCare | Κατασκευές & Συντηρήσεις Κήπων Βούλα Αττικής - Έργα Πρασίνου - Αρχιτεκτονική Τοπίου


Οι κήποι και γενικά τα έργα πρασίνου, διαφέρουν μεταξύ τους ως προς το μέγεθος, το σχήμα και τις εδαφοκλιματικές συνθήκες. Για το λόγο αυτό, κρίνεται απολύτως αναγκαία η σύνταξη σωστής μελέτης αλλά και η προσεκτική σχεδίαση. Έτσι, δίνει την δυνατότητα αντοχής του κήπου στο πέρασμα των χρόνων και εναρμόνισης του κήπου με το φυσικό περιβάλλον της περιοχής.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, η επιχείρησή μας “GardenCare” η οποία βρίσκεται στην Βούλα Αττικής, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας άριστες κατασκευές κήπων σε οικίες, εξοχικά και σε οποιονδήποτε επαγγελματικό χώρο σε όλη την Αττική.

Αφού ακούσουμε τις ανάγκες σας και μελετήσουμε το χώρο σας, σχεδιάζουμε μαζί το χώρο σας, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις χωροθετικές απαιτήσεις, έχοντας ως στόχο την κατασκευή ενός όμορφου, λειτουργικού και βιώσιμου κήπου.
 

 


 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
  Έργα πρασίνου
 
  Κατασκευή κήπων
 
  Δημιουργία μπαλκονιών
 
Δημιουργία επαγγελματικών & λοιπών εξωτερικών χώρων
 
  Κατασκευή Χλοοτάπητα
 
  Έτοιμος - Σπαρτός
 

 


 ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ


Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες και υπεύθυνες λύσεις για τη δημιουργία όμορφων χώρων πρασίνου, με γκαζόν, συντριβάνια, βραχόκηπους και ξεχωριστά λουλούδια τα οποία θα διαμορφώσουν ένα μοναδικό παράδεισο.

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μοναδικές και ξεχωριστές προτάσεις, εξειδικευμένες στις δικές σας ανάγκες και να δημιουργήσουμε ένα ευχάριστο αλλά και λειτουργικό περιβάλλον.

Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας και την επιστημονική μας κατάρτιση έχουμε τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε ακόμα και στα πιο απαιτητικά έργα με γνώμονα πάντοτε τις σύγχρονες μεθόδους.
 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε άμεσα στον χώρο σας να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τις παρακάτω περιοχές: Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Ανάβυσσο, Βάρη, Κηφισιά, τα νότια προάστια και όλη την Αττική.